De geboorte van P.J. Cartoons
Wat is er allemaal mogelijk bij P.J. Cartoons?
Geboorteborden
Feestborden
Kosten en Reserveringen
Home - terug naar de beginpagina

Kosten en Reserveringen

Wij verhuren geboorteborden voor 10 dagen of een gedeelte daarvan voor een bedrag van € 22,- (exclusief € 2,- reserveringskosten).

Wilt u iets extra's toevoegen aan uw kinderfeestje? Wij verhuren ook feestelijke borden met clowntjes. U kunt deze borden huren voor 2 dagen voor een bedrag van € 11,- (exclusief € 2,- reserveringskosten).

Voor bovengenoemde borden geldt dat wij een borg vragen van € 50,-. De borden dienen door de klant zelf opgehaald en teruggebracht te worden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 19% B.T.W.

Heeft u een speciale wens, ook dat is voor ons geen probleem! Wij maken ook borden op bestelling, dus heeft u zelf een bepaald ontwerp in gedachten wat niet in onze collectie zit: u zegt het, wij maken het... Houdt u er rekening mee dat borden op bestelling vroegtijdig moeten worden besteld zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan.

Voor borden en andere verzoeken op bestelling kunnen andere tarieven gelden. Dit hangt af van de opdracht die u ons geeft en of wij het bord kunnen hergebruiken. Voor dit soort aanvragen krijgt u van tevoren een offerte opgestuurd, waarna u op uw gemak een beslissing kunt nemen.

Bel voor informatie of reserveringen vrijblijvend onze ooievaarslijn op nummer:
033-4808817
zeven dagen in de week bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur.

Ook kunt u mailen voor meer informatie en reserveringen:
pjakub@planet.nl

Prijzen
  Geboorteborden Feestborden
Kosten € 22,-* € 11,-*
Borg € 50,- € 50,-
Aantal dagen 10 2

* exclusief € 2,- reserveringskosten.