De geboorte van P.J. Cartoons
Wat is er allemaal mogelijk bij P.J. Cartoons?
Geboorteborden
Feestborden
Kosten en Reserveringen
Home - terug naar de beginpagina

De geboorte van P.J. Cartoons

Van jongs af aan heb ik er altijd al veel plezier uit gehaald om zelf dingen te creëren. Wat begon met houten kinderspeelgoed, breidde zich uit naar fotolijstjes en uiteindelijk zelfs tot meubels.

Deze creativiteit kwam mij als import-Hooglander goed van pas. In 1988 verhuisde ik van Spijkenisse naar Hoogland, om daar met mijn vriendin te gaan samenwonen. Het carnaval zei mij tot dan toe nog niet veel, maar na mijn eerste carnavalsweek in Hoogland had ik het te pakken. Ik werd al snel uitgenodigd mee te helpen aan het maken van de praalwagens, waarmee wij meerdere malen niet alleen de tweede, maar ook de eerste plaats behaalden.

Zo'n acht jaar geleden begon ik met mijn eerste geboorte-tuinbord voor vrienden om hen te verrassen. Anderen zagen dat bord in de tuin staan en wilden ook zoiets, maar dan net even anders. Het tweede geboorte-tuinbord werd gemaakt en al snel volgden er meer en meer. En niet alleen geboorte-tuinborden, maar ook reclameborden en tuinborden voor kinderfeestjes.

Begin 2001 trokken we eindelijk de stoute schoenen aan en ons eigen bedrijf was geboren. Wij doopten het om tot "P.J. Cartoons" en zoals het een goede vader betaamt heb ik het aangegeven bij de Kamer van Koophandel.

Inmiddels heeft P.J. Cartoons al zijn eerste verjaardag gevierd, en wij kunnen u mededelen dat hij nog steeds goed groeit! De beschuit-met-muisjes tijd is al voorbij, maar mocht u alsnog langs willen komen om hem van dichtbij te bekijken, nodigen wij u van harte uit. Graag wel even bellen van tevoren voor een afspraak.