De geboorte van P.J. Cartoons
Wat is er allemaal mogelijk bij P.J. Cartoons?
Geboorteborden
Feestborden
Kosten en Reserveringen
Home - terug naar de beginpagina

Wat is er allemaal mogelijk bij P.J. Cartoons?

In eerste instantie is P.J. Cartoons gespecialiseerd in het vervaardigen en verhuren van handgeschilderde cartoon-tuinborden. Dit zijn voornamelijk geboorte-tuinborden. U heeft een ruime keuze uit borden met baby's, ooievaars of een combinatie hiervan. Voorop staat dat het stuk voor stuk originele borden zijn met net dat tikkeltje extra waardoor ze op een leuke manier opvallen in uw tuin. Tenslotte mag iedereen weten dat u kersverse ouders bent geworden, nietwaar? Maar het is natuurlijk ook een zeer originele manier om duidelijk te maken dat u een wel héél erg trotse oom, tante, opa, oma, vriend of vriendin bent door dit bord cadeau te doen aan de kersverse ouders.

U heeft momenteel de keuze uit 22 verschillende borden die u bij de link "geboorteborden" op uw gemak kunt bekijken. Echter zoals met alle kleintjes is het niet uitgesloten dat er meer bij komen. P.J. Cartoons is zelfs zó bij de tijd, dat wij kunnen klonen én het geslacht kunnen bepalen. Ofwel ...heeft u een geboortekaartje en wilt u deze afbeelding laten terugkomen in een geboorte-tuinbord of bent u heel creatief in ontwerpen maar bent u minder handig met de uitvoering ...in overleg kan heel veel.

P.J. Cartoons heeft ook leuke tuinborden voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Een vrolijke clown in de tuin is niet alleen een leuke verrassing voor uw kind, maar is tevens een goed oriëntatiepunt voor buiten spelende kinderen die niet heel goed bekend zijn in de buurt. Ook de ouders die hun kinderen komen brengen en halen weten direct waar zij moeten zijn. Zie de link "feestborden" voor enkele voorbeelden uit ons assortiment.

Het kan zijn dat u zelf nog leuke ideeën heeft voor een tuinbord. Bijvoorbeeld voor een Abraham of Sarah, voor een 12,5-jarig huwelijksfeest, om iemand een warm welkom-thuis te geven, voor een origineel reclamebord, een bedrijfsfeest of anderszins. Ook hierover kunt u ons benaderen. In principe kunnen wij op bestelling tuinborden maken die wij later zelf weer kunnen gebruiken om te verhuren. Mocht dit laatste niet het geval zijn vanwege het specifieke karakter van uw bestelling, kunnen wij het bord voor u maken waarna het uw eigendom wordt.